onsdag 7 januari 2009

Vardag

Nu har det visst tagit slut på röda dagar för denna gång. Har under lovet åter påminnts om att det är brutalt jobbigt att jobba inom äldreomsorgen på grund av att det finns inget som heter röda dagar. Det finns inget heligt, bara jobb. Nu har jag två argument för varför jag ska vara en duktig student: lediga helger (och lov *fniss*) och (förhoppningsvis) mer motiverade kolleger. Det bästa är att när man arbetar som lärare så är man inte beroende av sina kollegor på samma sätt. I klassrummet är det arbete med elever och inte kollegor :).

Har lagt till Lindas leende sida som favvoblogg, titta gärna in, hon är brutal på att sticka!

Tillbaka till uppsatsen som ska vara inne idag. Sylvia Plath dikt som ska analyseras, trevlig dikt men när man inte har inspiration är det svårt att formulera sig artisktiskt o analytiskt. Detta är den sista uppsatsen jag skriver på Englska så jag får väl bita ihop, kanske försöka njuta... om det är möjligt.

2 kommentarer:

  1. Får inte panchisarna ledigt från er när det är helg? Dålig stil. De har väl också rätt till lite julfirande, ska de inte få komma hem ens över julen?
    Äldrevården är inte vad den var...

    SvaraRadera
  2. Ha ha sant, de skulle nog behöva ledigt från oss. Dessvärre är det få som tar hem sina mammor o pappor över julen, många hälsar inte ens på :-( Tragiskt men sant.

    SvaraRadera