onsdag 7 januari 2009

Månskenspromenad

Den här tentan... jag vet inte, har lite koll på semantiken, nu ska jag trycka in syntaxen på en förmiddag.. det känns inte hållbart. Längtar efter imorgon kväll då jag ska lägga mig i soffan o bara njuta av att inte ha något att göra! Kanske ta den sista vin skvätten som står i kylen. Sen ska jag ta upp min virkning.

Nytt virk projekt: en mössa som matchar min sjal. Det kanske är förbjudet att matcha, men jag är uppvuxen med det, det är en del av min personlighet, jag är sån! Minns att vissa mammor kommenterade att jag till och med matchade barnens strumpor till deras outfit, trodde det var sånt man ska göra som mamma.. hade visst gått över styr där. Jag har i alla fall bestämt mig för att matcha min mössa, men! jag ska använda lite andra färger, förutom de jag hade i sjalen :-) Klurigt värre.

Var fantastiskt duktig o gick till o från jobbet. Det knarrar så fint under skorna nu och månen tittade ner från en molnfri himmel. Såg till och med lite stjärnor, vilket är ett under när man har så hopplöst dåliga ögon som jag har och stan lyser upp himlen så det känns som på ljusan dag. Pluggade in alla dessa fantastiska termer till semantiken medan jag gick, så nu har jag lite bättre koll. Har förstått att jag egentligen lär mig bäst om jag går och pratar högt med mig själv, nu förstår vi alla att det kanske är bra att jag går sent på kvällarna, så att ingen hör mig. Reduplication till exempel är när man upprepar ett ljud så att det blir ett rim. Ex: helter-skelter. Det är viktigt vetande det! Over and out, nu går jag o sover så jag kan gå upp i ottan och titta till min syntax (error).

3 kommentarer:

  1. Jag matchar hela tiden. Har hört att det är tantvarning på det. Jag håller inte med. Eller så helt enkelt bara struntar jag i det. Gillar att matcha och kombinera färger. Tycker det är lite grejen liksom :).

    SvaraRadera
  2. Tack för det! Känns skönt att vi är fler :)Tant o stolt! En ny rörelse bland trettio taggarna!

    SvaraRadera
  3. Jag brukar också tycka det är rätt coolt att matcha strumporna.

    Höger med vänster alltså.

    Oftast lyckas jag.

    SvaraRadera